Dodajte događaj

PECB Certified ISO 14001 Lead Auditor

PECB Certified ISO 14001 Lead Auditor

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Akreditovani classroom trening kurs PECB Certified ISO 14001 Lead Auditor organizujemo u našem prostoru tokom cele godine.

Ovaj petodnevni intenzivni kurs omogućava učesnicima da razviju neophodnu stručnost za audit (proveru) Sistema upravljanja životnom sredinom (EMS) na osnovu ISO 14001: 2015 i osiguraju da je organizacija kompetentna za održavanje EMS sistema upravljanja ekologijom.

Obuka za vodećeg Lead Auditora (LA) će osposobiti učesnike znanjem i veštinama da vrše audit primenom široko priznatih principa audita, procedura i tehnika.

Tokom ove obuke, učesnici će sticati neophodna znanja i veštine kako bi profesionalno planirali i sprovodili interne i eksterne audite u skladu sa ISO 19011 i pratili proces sertifikacije u skladu sa ISO 17021.

Na osnovu praktičnih vežbi učesnik će razviti veštine (ovladavanje tehnikama audita) i kompetencije (upravljanje audit timovima i programom revizije, komunikacija sa klijentima, rešavanje konflikta itd.) neophodne za efikasno sprovođenje audita uspostavljenog Sistema menadžmenta ekologijom EMS prema međunarodnom standardu ISO 14001.

Grupe polaznika su veličine od 6 do 8, pa Vas molimo da se prijavite na vreme kako biste obezbedili svoje mesto na ovim sjajnim akreditovanim PECB trening kursevima.

Akreditacija je prema ISO 17024 standardu za organizacije koje vrše personalne sertifikacije, od strane američke kuće IAS (International Accreditation Service).

Pricing options

Cena od 750 EUR (u dinarskoj protivvrednosti) je za petodnevni all-inclusive paket (trening, original PECB literatura, PECB testiranje - eng, izdavanje sertifikata, PECB online servis za kontinuiranu obuku).