Dodajte događaj

Online kurs: Veštine prodaje

Umeće prodaje - Kako postati vrhunski prodavac?

Online kurs: Veštine prodaje

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Umeće prodaje sadrži tajne čijim ovladavanjem možete postati vrhunski prodavac i preobraziti vaš početni neuspeh do ogromnog uspeha, a samim tim i ogromnih prihoda. Iako postoje razne škole i „trikovi“ kojima vas uče, ne bi li ste ovladali modernim odnosima, tehničkim pomagalima, kojekakvim modernim vidovima komunikacije, zapravo sve su to, iako korisna, ipak samo usputna pomagala. Osnovna i proverena formula uspeha, tako da i vi možete pretvoriti prodaju u magiju i umnožiti svoje prihode i sreću veliki broj puta, se ipak svodi na iskonske međuljudske odnose i psihologiju prodaje.

Naučićemo vas kako praktično, korak po korak da razvijete svoj sopstveni stil, duh i tehnike prvoklasnog prodavca. Bez obzira na to šta prodajete, vaš nastup na poslu i profit dramatično će se povećati kada primenite tehnike sa našeg seminara i kursa Umeće prodaje.

Posle završenog kursa ‘Umeće prodaje’ postajete vrhunski prodavac koji je u stanju da proda bilo šta, bilo kome, bilo kada, ali pod jednim uslovom koji će vam biti okriven na našim seminarima i kursevima.

Pricing options

53 EUR