Dodajte događaj

Online kurs: Povećaj svoje samopouzdanje

Online kurs: Povećaj svoje samopouzdanje

language: Serbian

Life coaching

Imamo tedenciju da stvaramo i predstavljamo sliku o sebi kako želimo da nas drugi vide i prihvate. Proces samospoznaje i vrećanja sebi nije lak, ali je jedini put do lične realizacije. U današnjem informacionom svetu neretko se osećamo usamljeni i neuspešni, jer smo izgubili sebe, zaboravili na naše suštinske kvalitete, želje i potrebe, zbog osvrtanja ka spoljnjem svetu i njegovim potrebama.

Savladavanjem alata i tehnika na ovoj radionici dobićete drugi smisao, način sagledavanja i, ono najvažnije, upoznaćete se i sresti sa samim sobom, što će rezultirati promenama na ličnom, poslovnom i porodičnom aspektu života.

KOME JE POTREBNA OVA RADIONICA?
Ova radionica je potrebna svima koji hoće da urade konkretne korenite promene na ličnom i poslovnom aspetku života, kroz realizaciju i ostvarenje svojih ideja, vizija i ciljeva.

KOJU DOBIT IMAJU POLAZNICI RADIONICE?
Savladaće set veština koje su neohodne za samorealizaciju sebe, svojih mogućnosti i potencijala, kao i za iskazivanje svojih prethodno stečenih znanja. Naučiće kako da se služe tehnikama za realizaciju ličnih i poslovnih uspeha. Dobiće alate za svakodnevnu realizaciju želja i ciljeva. Definisaće sebe kao vrednu, kvalitetnu i uspešnu osobu.

NAPOMENA: Datum kao i vreme početka kursa nije fiksno određen, prilagođen je svakom polazniku.

Pricing options

Na upit.