Dodajte događaj

Online kurs: Kurs javnog nastupa i veštine govorništva

Sveobuhvatan kurs Javnog nastupa i veštine govorništva.

Online kurs: Kurs javnog nastupa i veštine govorništva

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Na ovom online kursu imate mogućnost da steknete sva potrebna znanja, kako bi ste u vrlo kratkom vremenu postali odlični govornici.

Govor je veština koja izdvaja čoveka od svih drugih životinjskih vrsta i koja predstavlja osnov sveukupne komunikacije čoveka. Pravilno ovladavanje veštinom govorništva i javnog nastupa će vas izdvojiti i izdignuti od prosečnog pojedinca, koji nezapažen prolazi kroz svet i čije ideje, kvaliteti i mogućnosti retko bivaju zapaženi i prepoznati od društva kao potencijal vredan naše pažnje.

Apsolutno svima je potrebno da ovladaju barem osnovama govorništva i javnog nastupa! Bilo da se bavite javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima, ili samo da se dopadnete devojci/dečku u kafiću, ili da odobrovoljite svog šefa ili da vam profesor dâ prolaznu ocenu, javni nastup i veština govorništva je ono što će napraviti ključnu kvalitativnu razliku između vašeg uspeha ili neuspeha.

Za sve ove i druge životne situacije je potrebno da znate dobro govoriti, hrabro nastupiti, brzo razmišljati i jasno se izražavati.

Minimalno trajanje kursa uživo je jedan čitav radni dan, optimalno dva radna dana. Za polaznike koji kurs pohađaju online, predlog je da module prođu i vežbe urade tokom tri radna dana, ne nužno dan za danom.

Posle završenog kursa izlazite kao dobar i spreman govornik, koji je u stanju da se odlično pokaže u svakoj situaciji koja zahteva neku vrstu javnog nastupa ili govora, što predstavlja veliku merljivu korist kako za pojedince, tako i za kompanije.

Da bi ste ovladali svim ovim, postanite polaznici kursa Javni nastup i veština govorništva uživo ili online!

Pricing options

67 EUR