Dodajte događaj

Online kurs: Komunikacija - tajno oružje uspešnog poslovanja

Online kurs: Komunikacija - tajno oružje uspešnog poslovanja

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Komunikacija zaista jeste tajno oružje uspešnog poslovanja. I pored svih ostalih poslovnih znanja i iskustva, ukoliko nismo dobri u komunikaciji sa našim poslovnim partnerima, klijentima i potencijalnim saradnicima, teško stižemo do dobrih poslovnih rezultata. Sa druge strane, uz dobru poslovnu komunikaciju smo u stanju da prevaziđemo svaku prepreku u zaključivanju poslova i ostvarivanju dobrih poslovnih kontakata.

Na ovom online seminaru imate priliku da naučite nekoliko veoma važnih detalja za vaše poslovanje, ličnu promociju i promociju vaše kompanije i to u okviru komunikacije i poslovnih navika u domaćem okruženju i radu sa balkanskim narodima i okolnostima naše kulture i navima. Zatim dobijate veći broj saveta kako komunicirati putem društvenih mreža, koje greške se najčešće prave i kako ih ispraviti. Osvrćemo se i na greške modernih trendova u komunikaciji. Takođe obrađujemo temu same edukacije, kao jednog od najvažnijih aspekata uspešnog poslovanja i toga kako pravilno birati učitelje i trenere od kojih treba učiti.

Na kursu vas čeka preko dva sata video materijala sa velikim brojem praktičnih saveta.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Oblasti komunikacije koje se obrađuju na kursu, kako biste spoznali neophodnost pravilne komunikacije za ostvarivanje uspeha u poslovanju:
– Poslovne navike na Balkanu
– Komunikacija u domaćim uslovima
– Greške komunikacije na društvenim mrežama
– Greške „moderne“ komunikacije
– Biranje dobrih učitelja i trenera

Pricing options

17 EUR