Dodajte događaj

Online kurs: Kako pobediti strah od javnog nastupa?

Javni nastup - Savladajte svoj strah

Online kurs: Kako pobediti strah od javnog nastupa?

language: Serbian

Biznis i Ekonomija

Savladavanje straha od javnog nastupa i govora pred većim brojem ljudi, ili pred vama bitnim ljudima, je od ključne važnosti za postizanje svih uspeha u interakciji sa drugima, jer je sigurnost osobina koju naši sagovornici i slušaoci najviše cene i na osnovu koje nam pružaju njihovo poverenje.

Najlakši način da opišem važnos ovog kursa je kroz reči mog prijatelja i kolege edukatora Dušana Markovića:
"Na samu pomisao da ću izaći na binu tog dana ostajao sam bez vazduha, a srce je htelo da mi iskoči iz grudi! Da, verovali ili ne i ja sam prošao kroz tu agoniju. Bio je baš topao septembarski dan, konačna potvrda uspeha koji sam napravio u toj kompaniji trebalo je da se odigra baš tog dana. Dobio sam dugo očekivanu priliku da izađem na pozornicu i sa svima podelim svoje iskustvo. Ubeđivao sam sebe da je sve OK, da to nije ništa posebno… Jednostavno ću izaći ispričati svima to što imam i gotovo. Jao kako sam bio u krivu! Sala je puna, ozvučenje spremno, posle zvaničnog otvaranja događaja voditelj najavljuje najboljeg menadžera kompanije… Mene… Krećem ka mikrofonu koji se udaljava, noge me ne slušaju, tih par koraka su kao par dugih milja… Oznojanom šakom hvatam mikrofon i glasom koji već podrhtava izgovaram „dobro veče“… Usta se suše i kao u nekom košmaru mislim da ću se onesvestiti… Ne ovo nije loš scenario nekog horor filma, sve ovo se zaista desilo baš meni sada već davne 2002. godine."

Na ovom kursu vas čeka sat vremena video materijala + tri praktiče vežbe.

Kada jednom kupite kurs, stoji vam na raspolaganju trajno, te kurs možete prolaziti iznova koliko god puta želite i sa bilo kog računara ili vašeg telefona sa pristupom internetu.

Pitanja na koja ćete odgovore dobiti na kursu, kako biste se što lakše rešili vašeg straha od publike i javnog govora:
– Šta treba znati o strahu od govora pred publikom?
– Kako se pripremiti na pravilan način?
– Kako programirati svest na uspeh?
– Kako izgledati i ponašajti se samopouzdano?

Uz to dobijate i tri zanimljive praktične vežbe, koje će vam pomoći na vašem putu dobrog govornika.

Pricing options

17 EUR