Zevs Print

lokacija: Bulevar Zorana Đinđića 123, 11070 Novi Beograd, Srbija

Osnivač štamparije iskustvo u produkciji reklamnog materijala stiče od 1989. godine. Posao je učio od najboljih dizajnera i direktora marketinga agencija Crvene zvezde i Partizana.

Štamparija ZEVS Print je porodično preduzeće sa velikim iskustvom u oblasti štampe, poznavanja materijala i brendiranja. Već dugo smo sinonim za kvalitet, ne samo u našoj zemlji, već i u regionu.

Pored klijenata iz Srbije, gde je našu prednost i kvalitet prepoznala i Patrijaršija SPC, sarađujemo sa kompanijama iz Nemačke, Švajcarske, Albanije, Hrvatske, Mađarske. Veliki broj zadovoljnih klijenata, omogućava nam da svake godine povećavamo promet i broj zaposlenih.

Željni smo novih znanja i ideja, zbog čega se rado se suočavamo sa novim izazovima u našoj delatnosti. Stalno ulažemo u naše zaposlene obezbeđujući im obuku za rad na savremenim mašinama i u licenciranom softveru koji koristimo u svakodnevnom radu.

Koristimo najkvalitetnije boje sa EURO 2014 Green Partner tehnologijama, a imamo sertifikat Ministarstva rada i socijalne politike i Instituta za bezbednost koji je izvršio sva neophodna merenja.

Sarađujemo sa stručnim višim školama i fakultetima koji kod nas sprovode obuku svojih polaznika.

Štamparija

Kontaktirajte nas

telefon: +381 11 215 70 31

email: zevs@vektor.net