Victoria Catering

lokacija: Omladinskih brigada 65v, 11070 Novi Beograd, Srbija

Victoria Catering se bavi prpremom hrane na tradicionalan način. Naš sistem pripremanja hrane zasniva se na dugogodišnjoj tradiciji kuhinje na ovim prostorima. Naše kuvarice-domaćice svakoga dana pripremaju domaća kuvana jela po originalnoj recepturi staroj stotinama godina.

Sa obzirom na to da se srpska kuhinja pored recepata iskonske kuhinje Srpskog naroda takođe sastoji i od mešavine raznih receptura koje su se ukorenile u nasoj kuhinji tokom dugih godina upliva drugih kulinarskih uticaja.

Zadovoljstvo će nam predstavljati da izađemo u susret mušterijama koji žele da im pripremimo i druga jela internacionalne kuhunje, kao i neke kombinacije pomenutih kuhinja. Sva naša jela pripremaju se na dnevnom nivou od svežeg mesa, povrća i namirnica isključivo domaćih proizvođača.

Victoria Catering je ketering otvorenog tipa, što predstavlja novinu na našem tržištu, a prednost takve vrste usluga je u tome što kupcima omogućava da na našem prodajnom mestu mogu da kupe naša jela svakodnevno u manjim količinama od 100gr pa do nekoliko kilograma bez predhodnog poručivanja.

Za veće porudzbine najbolje je da se javite na naš broj telefona gde mozete dobiti i besplatno savetovanje u vezi sa odabirom, količinom kao i načinom pripreme jela potrebnih za vaše slavlje (slave, rođendane, koktele, poslovne ručkove). Takođe vršimo i pripremu lanch paketa za firme.

Ketering

Kontaktirajte nas

telefon: +381 61 20 78 740

Websajt: