TeDo Print

lokacija: Beogradska 261, 11253, Sremčica, Srbija

"Vaše želje - Naša dela - Mi štampamo za Vas" geslo je kojim se vodi štamparija Tedo Print d.o.o., porodično preduzeće koje uspešno posluje punih 15 godina, nudeći Vam sve vrste štamparskih usluga i bogat izbor reklamnog materijala i poslovne galanterije.

Veliki broj klijenata, konkurentne cene, kratak rok isporuke, konstantan trud i ulaganje u kvalitetnu komunikaciju i razumevanje potreba i želja klijenata, je naša najbolja preporuka.

U našem preduzeću sa Vama sarađuje stručan tim koji poštuje već prepoznatljive parametre: cena, kvalitet, tačnost, a sve u cilju Vašeg i našeg poslovnog prosperiteta.

Iz bogate lepeze štamparskih usluga izdvajamo:
- Ofset štampa - štampa na ravnim, papirnim tabacima
- Digitalna štampa velikih i malih formata - odlično rešenje za male tiraže
- Sito štampa – štampa na tekstilu, plastici i papiru
- Tampon štampa – štampa sitnih detalja na oblim površinama

Vas štampani i promotivni materijal je vrlo važan segment u Vašoj poslovnoj komunikaciji, stoga njegovoj izradi ozbiljno pristupamo, poštujući Vaše individualne potrebe i zahteve.

Vaše vreme je dragoceno, zakažite sastanak sa našim komercijalistima i uverite se, mi dolazimo kod Vas i preuzimamo čitavu logistiku na sebe. Vaš proizvod stiže u Vašu kancelariju, a po potrebi, možete da ga lagerujete kod nas, da Vam se sukcesivno isporučuje. Mi gradimo dugoročne odnose, poverenjem i stabilnim unapređivanjem odnosa: kvalitet – najbolje cene na tržištu.

Štamparija

Kontaktirajte nas

telefon: +381 11 252 78 39

Websajt:

email: office@tedoprint.co.rs