Supermarket Talas

lokacija: Kej Oslobođenja 37, 11080 Zemun, Srbija

Zemun, jedan od najlepših delova Beograda, grad u gradu, koji zauzima izuzetan položaj na desnoj obali Dunava, najmoćnije i najuticajnije reke Evrope, ulazi u listu lokaliteta na kojima se СУПЕРМАРКЕТ brend pojavljuje. U prostoru kuće na Keju Oslobođenja koja potpuno podseća na vile iz vremena nastanka Zemuna.Hrabro komponovanih materijala i boja, oblika i formi, standarda i kreacija, ovaj novi objekat savremenog dizajna je sa jedne strane kombinacija tipične muške gordosti i jednostavnosti, a sa druge strane u njemu nas dočekuju toplina i sentiment koji su svojstveni ženskoj emociji koja vlada Zemunom.

Supermarket Talas nudi spoj najvećih brendova, od 20 i više kraft piva, točenih piva, vina vrhunskih srpskih vinara, preko autentične ponude srpskih proizvođača rakija, do homemade sokova spremanih na dnevnom nivou po posebnoj recepturi. Jelovnik je jednostavan i konkretan, okrenut tradicionalnom ali i savremenom. U Talasu možete probati riblji paprikaš, girice, prženu ribu, razna hladna i topla predjela od povrća i sireva, marinirana pečena rebarca i domaće kobasice. Za one koji bi samo malo da se zaslade tu su domaći sladoledi i originalni domaći kolači.

U duhu koncepta Supermarketa, Talas je takođe mesto gde možete kupiti poklon ili zanimljivu sitnicu, možda i majicu sa autentičnim simbolima Zemuna. Eh…. naravno, muzika. U prepodnevnim satima čućete dela klasične muzike, a od popodneva do večeri beogradski Dj-evi puštaće ritmove fanka, soula, elektro popa i laganog groova.

Vidimo se na zamunskom keju u SUPERMARKET TALASU!

Restorani