New Image d.o.o.

lokacija: Cara Dušana 212, 11080 Zemun, Srbija

New Image smo osnovali 1999. godine u Beogradu.

Kao pioniri digitalne štampe, vrlo brzo smo postavili inovacije u poslovanju koje su kasnije postale standard digitalne grafičke produkcije. Bavimo se grafičkom produkcijom, štampom i implementacijom CRM-a (Client Relationship Management) kroz "direct mailing" i "invoice marketing", kao i izradom specijalizovanih softverskih rešenja u toj oblasti.

Vreme, kao najdragoceniji element u današnjim uslovima poslovanja, postavili smo kao centralni stub našeg poslovanja i prilagodili se tržišnim zahtevima.
Zato smo, na novoj lokaciji u Zemunu, postavili sve vrste digitalne štampe na jedno mesto i unapredili mogućnost funkcionisanja sistema "ključ u ruke".

Kvalitet proizvoda i usluga, kao i konkurentne cene proizvoda ka Klijentu, elementi su koji ne dopuštaju kompromise i kao takvi su dugo razvijani sa stalnim tehnološko-organizacionim inovacijama. Tim putem smo uspeli da automatizujemo i optimizujemo proces proizvodnje i kompletno vođenje životnog ciklusa posla, od ponude do isporuke svake porudžbine.

Štamparija

Kontaktirajte nas

telefon: +381 11 715 07 50

Websajt:

email: office@newimage.rs