Magic Mirror

lokacija: Internacionalnih Brigada 9, 11000 Beograd, Srbija

MagicMirror™ je zabavan, interaktivan foto štand na kom Vaši gosti mogu slikati Selfi, štampati fotografije, pa čak i potpisati svoje kreacije zahvaljujući čarobnoj touch-screen tehnologiji u ogledalu.

TOUCH-SCREEN
Magic Mirror™ ogledalo je izuzetno jednostavno za upotrebu, zahvaljujući touch-screen tehnologiji. Kako ne biste propustili neku od neverovatnih Magic mirror™ opcija, za Vas smo obezbedili obučenog asistenta na raspolaganju tokom celog događaja.

UNIKATNE FOTOGRAFIJE
Spremili smo za Vas veliki izbor perika, maski, šešira, tagova i poruka kako ni jedna fotografija ne bi ličila na drugu. Ukoliko je Vaša žurka tematska, prilagodićemo rekvizite i izgled fotografija Vašim potrebama.

SLIKAJTE SE
Magic Mirror™ fotografije su odličnog kvaliteta dostupne u formatu 10x15cm. Moguće je štampanje od 1-4 manje fotografije u okviru jedne standardne. Na fotografije možete staviti logo firme, kao i bilo šta drugo.

INSTANT ŠTAMPANJE
Nakon fotografisanja, na ogledalu će se pojaviti prethodno podešena opcija potpisa fotografije, na kojoj Vi i Vaši gosti možete ispisati bilo šta. Dovoljno je da sačekate manje od 10 sekundi, i imaćete jedinstvenu uspomenu!

Audio-video oprema

Kontaktirajte nas

telefon: +381 66 81 61 007

Websajt:

email: kontakt@magicmirror.rs