Klik Commerce d.o.o.

lokacija: Hemingvejeva 17, 11080 Zemun, Srbija

Preduzeće KLIK COMMERCE d.o.o. već preko 20 godina uspešno posluje na polju prodaje i štampe reklamne galanterije sa štamparijama širom Srbije, kao i sa krajnjim klijentima, kako u zemlji, tako i inostranstvu.

Od osnivanja, 1992. godine, pa do danas, trudimo se da uvek ispoštujemo tri glavna principa uspešne saradnje, a na obostrano zadovoljstvo:
1) kvalitet
2) preciznost
3) tačnost

Krajnji rezultati u našem poslu uvek su na zavidnom nivou kada znate da iza vas stoje profesionalci iz oblasti marketinga i dizajna, stručnjaci iz sveta grafike i širok dijapazon kvalitetnih proizvoda.

KLIK COMMERCE je direktni uvoznik i proizvođač reklamne galanterije koju ima u svojoj ponudi, a kako se u okviru firme nalazi savremeno opremljena štamparija i kako smo usko specijalizovani za offset, sito, laser i tampon štampu nudimo vam kompletnu uslugu brendiranja na jednom mestu uz najkraće rokove isporuke.

U našoj ponudi možete naći veliki izbor olovaka, kalendara, memoranduma, brošura, kataloga, fascikli, roll up-ova, promo pultova, blokova, svezaka, kesa, majica, kačketa, šolja, torbi, kišobrana, a svakako i artikle iz sveta tehnologije poput power bank-ova, usb-ova, hub-ova itd.

Strateško planiranje, prilagodljivost idejama, kompletna posvećenost klijentima i njihovim zahtevima naša su dužnost. Uvek imajte na umu da je Vaša odluka da uspete bitnija od bilo koje druge, a sinonim za uspeh danas je svakako dobra reklama.

Siguran korak ka velikim slovima vašeg brenda uvek počinje uz KLIK.

Štamparija

Kontaktirajte nas

telefon: +381 11 377 48 05

Websajt:

email: office@klik.co.rs