Ketering Safir

lokacija: Milorada Jovanovića 9, 11000 Beograd, Srbija

Organizacija slavlja, prijema, dečjih rođendana ili jednostavno svakodnevna organizacija obroka za zaposlene uključuje angažovanje ketering servisa.
Ketering Safir je vaš partner i desna ruka uvek kada želite da hrana koju servirate svojim gostima bude sveža, ukusna, kvalitetna i primereno dekorisana. Ukoliko vam je potreban ketering za dečiji rođendan, slavu, korporativnu proslavu, prijem, venčanje ili neki drugi bitan događaj, ketering servis Safir vam omogućava da sve to organizujete uz sjajan odnos cene i kvaliteta.

Celokupan proces pripreme hrane vodi višestruko nagrađivani kuvar, a hrana se priprema u moderno opremljenoj kuhinji. Za vas pripremamo ukusno i kvalitetno posluženje, servirano sa svim potrebnim pratećim priborom (stolovi, posuđe, escajg, tanjiri, stolnjaci, salvete itd.). Posebnu pažnju poklanjamo i vizuelnom efektu – pa je sve vrhunski aranžirano i dekorisano u skladu sa prirodom događaja koji organizujete: elegancija i minimalizam za korporativne proslave ili lude kreacije za dečje rođendane.

U našoj ketering ponudi nalazi se baš sve. Ponuda je takva da odgovara svima koji žele da na najbolji način ugostit svoje goste: od kanapea, sitnih zalogaja, salata, pita, peciva, preko mesa sa roštilja i pečenja, kuvanih jela, pa sve do sitnih kolača i torti.

Ketering

Kontaktirajte nas

telefon: +381 65 239 88 90