Just Catering

lokacija: Karađorđeva 2-4, 11000 Beograd, Srbija

Just Catering je osnovan 2004. godine i od tada u kontinuitetu zadovoljava želje svih vas koji nam poklonite poverenje. Za poklonjeno poverenje mi vam uzvraćamo savršenom uslugom i zato, ko nam jednom pokloni poverenje, ponovo poželi saradnju sa nama.

Od početka, naša misija je bila da ponudimo nešto novo, lepo, ukusno, drugačije i nesvakidašnje. U tome smo uspeli što dokazuje veliki broj zadovoljnih klijenata koje možete pogledati na našem sajtu.

Mi smo tu da bismo organizovali, učinili drugačijom, kako vašu poslovnu, tako i privatnu zabavu.
Za vas možemo organizovati, vrlo uspešno, koktel party, poslovni ručak, promociju, pivatnu zabavu ili bilo koju drugu proslavu koja može brojati čak do 2000 zvanica.

Ketering ili kompletna organizacija događaja?

Vi možete izabrati prostor i odlučiti se za ketering koji ćemo pripremiti u skladu sa vašim željama ali ukoliko niste već odabrali prostor, mi vam nudimo naše prostore na prestižnim lokacijama, kao i kompletnu organizaciju događaja. Osim što ćemo vam ponuditi ketering, pobrinućemo se za sve što je potrebno da bi događaj koji planirate ostao dugo upamćen. Umesto vas ćemo dekorisati prostor u skladu sa temom događaja, pripremiti za štampu i odštampati sav materijal koji vam je potreban za brending prostora, obezbedićemo piće i muziku koja je u skladu sa Vašom željom.

Ketering

Kontaktirajte nas

telefon: +381 11 30 12 000

Websajt:

email: zoranstojnovic@gmail.com