Digital ART Company

lokacija: Vojvode Milenka 48, 11000 Beograd, Srbija

Digital ART Company pruža visoko-kvalitetne usluge digitalne štampe na najsavremenijoj tehnologiji današnjice, kao i usluge dizajna, pripreme i profesionalne ofset štampe. Sa našim znanjem, veštinama i iskustvom uz primenu najsavremenijih metoda i kvalitetnih papira, učinićemo da vaš materijal izgleda savršeno.

Digital art company je porodična firma, koju je osnovala porodica Milićević 2005 godine, prvenstveno kao studio koji se bavi digitalnom štampom i pripremom, da bi se kasnije upotpunila sa mnogim drugim uslugama grafičke industrije.

Porodica Milićević radi u grafičkoj struci kroz generacije već preko 60 godina, pa je samim tim i kvalitet koji sada štamparije pružaju ogledalo višegodišnjeg rada i iskustva, kao i mnogobrojnih usavršavanja.

Sada, Digital art čine studio za pripremu i dizajn zajedno sa digitalnom štamparijom u jednom prostoru, a ofset štamparijom i doradom u drugom. Stručni kadar koji radi kod nas je visoko obrazovan i pažljivim odabirom kreiran, kako bi bili sigurni da ćete Vi, kao naši klijenti dobiti izuzetan kvalitet materijala i uslugu koja gradi poverenje.

Posetite nas i informišite se na koji sve način možemo da Vam pomognemo da poboljšate svoje poslovanje kroz promotivni materijal visokog kvaliteta.

Štamparija