Active English School

lokacija: Svetog Save 28, 11000 Beograd, Srbija

Iako bismo se mogli hvaliti godinama iskustva (škola je počela sa radom 2000. godine) ili uspehom na ispitima za koje pripremamo naše polaznike (100% prolaznosti na ispitima za međunarodno priznate diplome), ili kvalitetom naših nastavnika (od kojih je nekima engleski prvi jezik - svi izuzetno posvećeni svom pozivu), ono što nas izdvaja jesu naši zadovoljni učenici. Bilo da su u pitanju predškolska deca, osnovci ili srednjoškolci, studenti ili zaposleni, kod nas su svi nasmejani.

Većina naših učenika ostaje godinama u našoj školi. Mi smo uz njih kada nauče da izgovore, pročitaju i napišu prve reči na engleskom; uz njih smo i kada počnu da misle na engleskom; uz njih smo i dok odrastaju, sve dok ne polože svoje ispite i ne budu spremni da svoj engleski koriste u stvarnom svetu.

Po završetku školovanja kod nas, neki od njih odlaze od nas kao potpuno bilingvalni, a mnogi odlaze od nas znajući da su sposobni da u celom svetu dobro i sa samopouzdanjem komuniciraju u svim oblastima života. I mi smo ponosni na sve njih.

Prevodilačke usluge