Štamparija Penda

lokacija: Savski nasip 9a, 11070 Novi Beograd, Srbija

Štamparija "Penda" nalazi se na Zvezdari u Beogradu. Inovacijama i modernim shvatanjima pri radu sa svojim klijentima u oblasti reklamiranja putem propagandnog i reklamnog materijala, dostigli smo visok nivo uspeha i zaslužili poštovanje svojih klijenata.

Jedinstevana i vrlo kreativna rešenja koja Vam nudimo plasiraće Vas i Vašu firmu na sam vrh u poslovnom svetu. Više od 600 proizvoda iz uvoza i ogroman broj proizvoda sa domaće scene dostupan Vam je u našoj ponudi. Na svima njima moguće je uštampavanje, utiskivanje, graviranje logotipa ili nekog drugog motiva.

Uspešnom saradnjom sa poznatim svetskim proizvodjačima reklamne galanterije i iz naše zemlje već duži niz godina ostvarujemo zavidne rezultate kada je reč o štamparskim uslugama i plasmanu reklamne galanterije.

Sa željom da se istaknemo u svom radu štamparija "Penda" oslanja se na perspektivnost i ambicioznost mladih ljudi koji čine naš tim. U svakom trenutku oni su spermni da Vam predlože nove ideje, saslušaju Vaše želje i pronadju najbolje rešenje za osmišljavanje reklamne kampanje Vašeg preduzeća. U veoma kratkom vremenskom periodu i po vrlo konkurentnim cenama u Beogradu, Srbiji završićemo sve poslove koje od nas očekujete.

Štamparija

Kontaktirajte nas

telefon: + 381 65 339 99 73

Websajt:

email: dsnpenda@gmail.com