Zepter Hotel Drina

Hotel

Vrhunska usluga i udobnost očekuju vas u hotelu Drina, smeštenom u samom centru Bajine Bašte, uz reku Drinu (168 km od Beograda i 38 km od Užica).

Pored 67 moderno opremljenih soba i 4 apartmana, od kojih 26 najnovijih soba po najvišim standardima u hotelijerstvu, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 150 gostiju), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara. U restoranu hotela Drina (kapaciteta 120 gostiju) mogu se organizovati sve vrste svečanosti, a na jelovniku se nalaze domaći specijaliteti.

Hotel Drina nudi odlične uslove za smeštaj i ishranu sportista tokom sportskih priprema na otvorenim terenima i sportskoj hali koji se nalaze u blizini. Za goste hotela se organizuju razni izleti i posete prirodnim lepotama Nacionalnog parka Tara, vožnje čamcima rekom Drinom ili krstarenje jezerom Perućac.

NOVOGODIŠNJA PONUDA

Dočekajte novogodišnju noć u Zepter Hotelu Drina smeštenom u samom centru Bajine Bašte, ušuškanom u živopisnim predelima planine Tare. Spoj lepote zimske čarolije i luksuznog ambijenta svakako vas neće ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko želite da se prepustite jedinstvenom doživljaju pripremili smo specijalan NOVOGODIŠNJI PAKET uz vrhunsku uslugu i luksuznu udobnost koji obuhvata 2 noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola, gala novogodišnju večeru uz muzički program kao i šampanjac u ponoć.

Spakujte praznično raspoloženje, osmeh i dobru energiju, i zablistajte u novogodišnjoj noći!