Stadion Event Centar

Prostor za događaje

Stadion Event Centar se nalazi na Voždovcu u sklopu TC Stadion. Mi smo firma koja se bavi organizacijom svih vrsta svečanosti. Raspolažemo sa dve sale koje su ušuškane i zaklonjene od gradske gužve i poseduju parking. U mogućnosti smo da organizujemo seminare, kongrese, koncerte, venčanja, proslave firmi, koncerte i koktel žurke. Mlad i profesionalan tim koji se nalazi u okviru naše firme je apsolutno spreman da ispuni sve Vaše zahteve i da Vam organizuje nezaboravan event. Svim našim klijentima pružamo izuzetan ugođaj u elegantnim prostorima sa raznovrsnom ponudom po pristupačnim cenama.

Stadion Hall je sala većeg kapaciteta i u mogućnosti je da ugosti od 150-1200 osoba. Modernog je izgleda i ima spoljne zidove u staklu što omogućava prelep pogled na panoramu grada Beograda. Osoblje restorana čine profesionalni kuvari koji pripremaju izuzetne specijalitete i ljubazni konobari koji pružaju brzu i kvalitetnu uslugu.

Klimatizovana sala, prijatan ambijent i ljubazno osoblje će Vam pružiti nezaboravan ugođaj i učiniti Vaše slavlje jedinstvenim i neponovljivim. Uz nas ćete Vaš najlepši dan dočekati bezbrižni, a Vaša ljubavna bajka biće dugo prepričavana.