Square Nine Hotel Beograd

Hotel

Hotel Square Nine je prvi beogradski luksuzni hotel svetske klase, koji prefinjenim dizajnom i elegantnom, modernom atmosferom gostima pruža neprevaziđeni komfor. Nalazi se u atraktivnoj, istorijskoj četvrti grada i pored sjajne lokacije i jedinstvenog enterijera, gostima nudi besprekornu uslugu i obilje detalja kojima se posvećuje velika pažnja.

Centralna gradska lokacija, na samo 50m od Knez Mihailove ulice i pešačke zone, predstvalja idealnu beogradsku adresu za turiste i poslovne putnike. Svih 45 soba i apartmana dizajnirani su da stvore atmosferu koja je pogodna kako za rad tako i za odmor, uz brojne opcije za razonodu. Hotel ima dva restorana i jedinstveni spa centar sa 18m dugačkim bazenom, ofuro kadom, saunom, parnim kupatilom i velikim izborom masaža i tretmana.

Zamišljen od strane vlasnika kao začetak beogradske rensanse XXI veka, hotel Square Nine donosi notu ekstravagantnog stila, ali i prijatne udobnosti, gradu u kojem je dugo vladao isključivo koncept velikih međunarodnih lanaca hotela, izmeštenih iz identiteta grada, iz njegovih umetničkih tokova.

Hotel Square Nine je savremena građevina, koja poštuje stil, kolorit i visinu okolnih zgrada, savršeno se uklapajući u okolinu.

Unutrašnjost hotela ispunjavaju kombinacije materijala poput kamena, bronze i drveta različitih tonova, koje stvaraju ugodan i elegantan ambijent; Isay Weinfeld - Arhitekta.

Hotel Square Nine raspolaže sa 45 elegantnih soba i apartmana, koje omogućavaju svim gostima potpuni užitak i opuštanje. Sve sobe i apartmani poseduju sledeće sadržaje: automatsku kontrolu svetla, zavesa i roletni, besplatan bežični internet, Pratesi posteljinu od egipatskog pamuka, Treca de Paris krevete i jastuke, kašmirske prekrivače, sef veličine lap top-a, LCD televizore sa pay tv tehnologijom i veliki izbor filmova i igara za vašu razonodu. Sva kupatila imaju podno grejanje, asortiman Hermes kozmetike, pratesi peškire i bade-mantile, odvojenu tuš kabinu i kadu i omogućavaju najbolje uslove za potpuni odmor. Sve sobe su upotpunjene Nespresso aparatima za kafu i kompletno opremljenim mini barovima.

Square Nine nudi veliki broj pogodnosti svojim gostima, uključujući elegantni hotelski lobi, ekskluzivni japanski restoran “EBISU” koji se nalazi na krovu hotela, jedini “fine dining” restoran u Beogradu – “The Square”, poslovne i konferencijske prostorije opremljene modernom tehnologijom najvišeg kvaliteta, kao i sofisticirani Spa centar opremljen Technogym fitness prostorom, bazenom dugim 18 metara sa prirodnim osvetljenjem, tradicionalnom japanskom ofuro kadom, parnim kupatilom, saunom i širokim izborom stručnih masaža i tretmana. Usluga aerodromskog prevoza može se organizovati na zahtev.

Bilo da odaberete da održite vaš događaj u hotelu ili van njega, Square Nine nudi usluge keteringa, organizacije i sprovodjenja svih vrsta dešavanja, od poslovnih proslava i prezentacija, do rođendana, godišnjica braka, porodičnih ručkova i prazničnih večera. Mi se izdvajamo korišćenjem najfinijih sastojaka i elegantnom uslugom uz posvećivanje pažnje svakom detalju.

Nastojimo da svaki meni kreiramo po vašem ličnom ukusu za određenu priliku i da ga dekorišemo i poslužimo na poseban način. Naš tim se sastoji od treniranih profesionalaca koji se ponose mogućnošću da vaš događaj učine posebnim.Vaš događaj, mali ili veliki, za nas predstavlja stvaralački izazov, a cilj nam je da uvek obezbedimo maštovite menije, personalizovanu uslugu i da stvorimo atmosferu koju vi želite u skladu sa prilikom. Naša ljubav prema hrani i ljudima učiniće vaš događaj nezaboravnim.

Naše usluge:
- ketering
- planiranje i nadgledanje događaja
- cvetni aranžmani i dekoracije
- iznajmljivanje opreme
- izbor muzike