Splendid Conference & Spa Resort

Hotel

Smešten u malom mestu Bečići, u Crnoj Gori, Splendid Conference & Spa Resort je otvoren 2006. godine i to kao prvi crnogorski hotel sa 5 zvezdica.

Splendid Conference & Spa Resort je udaljen 3 kilometra od turističke prestonice Crne Gore - Budve, nalazi se na ”peni od mora” i ima svoju privatnu plažu.

Hotel ima 322 superior sobe, od kojih većina ima pogled na more, 4 junior i 13 wellness apartmana, kao i Penthaus i Predsednički apartman za VIP goste. U Hotelu Splendid Conference & SPA Resort, nijedan detalj nije prepušten slučaju. Splendid nije samo grandiozno zdanje, već celovito iskustvo. Gostima hotela su na raspolaganju četiri bara i tri restorana različite kuhinje, najveći SPA centar na južnom Jadranu, kao i kockarnica Casino Royal.

Splendid Conference & Spa Resort poseduje najveći konferencijski prostor u Crnoj Gori. U njemu je moguće organizovati događaje za preko 700 učesnika. Hotel Splendid raspolaže sa nekoliko modernih sala i prostorija za sastanke sa prelepom dekoracijom i neophodnom opremom, koje su pogodne kako za organizaciju poslovnih događaja, tako i za venčanja, gala večere ili porodične proslave.

Hotel Splendid ugostio je brojne poznate ličnosti iz celog svijeta. Među njima se nalaze: Generalni Sekretar UN-a Ban Ki-Moon, četrdeset drugi predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton, svetski poznata pevačica Madona, legendarni rok bend The Rolling Stones, holivudski glumci Anđelina Džoli i Bred Pit, proslavljeni hokejaš Pavel Buri, ruski astronaut Oleg Kotov i mnogi drugi.