Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade

Hotel

Radisson Collection hotele odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja je usmerena ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete, Fitness & Wellness program i održivi razvoj.

Hotel Old Mill nudi 236 savremeno opremljenih soba, uključujući 14 impresivnih apartmana sa prozorima od poda do plafona.

Gosti koji odsedaju u Executive sobama, Executive apartmanima i Old Mill apartmanima mogu da uživaju u zasebnoj, savremeno dizajniranoj i ekskluzivnoj prostoriji – Executive Lounge. Ovde poslovni gosti mogu da se opuštaju, čitaju, razgovaraju i rade, uživajući u besplatnom doručku, laganoj hrani i piću.

OMB Larder + Lounge, restoran i bar raspolaže sa 170 mesta, a sa prvim sunčanim danima gosti mogu uživati u prelepoj terasi. Restoran nudi specijalitete tradicionalne srpske kuhinje sa potpuno novim, savremenim pristupom spremanju hrane primenom najsavremenijih kulinarskih tehnika i upotrebom najkvalitetnijih domaćih i sezonskih namirnica, poštujući filozofiju održivog razvoja.