Prosto-R Hub

Prostor za događaje

Prosto-R sa svojih više od 200 m2 na 5 minuta od centra grada Beograda (Višnjička 28), predstavlja idealno mesto za održavanje različitih tipova dešavanja. U vašoj organizaciji događaja, Prosto-R će vam obezbediti i reorganizovati prostor u skladu sa vašim željama i potrebama.

Kome i za šta je namenjen Prosto-R?
1. Freelenserima – sloboda i nezavisnost frilencera, nekada od njih naprave izolovane ljude. Prosto-R hub nudi rešenje problema izolacije i rada u okruženju sa drugim ljudima sa kojima sem druženja mogu da se stvore i poslovne prilike
2. Ljudima koji tek započinju posao, i otvranje sopstvene kancelarije predstavlja veliko ulaganje ili nemaju gde da dovedu svoje klijente. u ProstoR Hubu mogu imati svoj prostor iz koga obavljaju poslove
3. Poslovni sastanci, intervjui
4. Predavanja, seminari, radionice
5. Događaji i promocije
6. Izložbeni prostor

LOFT
Prostorija u potkrovlju, idealna za radionice, seminare, konferencije, prezentacije. Površina prostorije je 45 m2, a kapacitet: 30 učesnika. Oprema: projektor, whiteboard, flipchart.

3O ROOM
Soba za psihoterapijski i/ili savetodavni rad. Površina prostorije je 12 m2, sa dve fotelje, po potrebi i većim brojem stolica (rad sa parovima, malim grupama).

GREEN ROOM
Prostorija idealna za održavanje formalnih ili neformalnih, kreativnih sastanaka, opremljena sa lejzibegovima ili stolicama, po vašem izboru.
Kapacitet: 4-8 mesta
Oprema: projektor, flipchart

DELJENI RADNI PROSTOR
Idealno mesto za pojednični ili rad u timu, kapaciteta 7 stolova. Rad bez ometanja namenjen je svakoj vrsti biznisa, svakom preduzetniku, studentu i danas veoma popularnim frilenserima. Možda vam treba prostor za rad na par sati, prostor gde ćete upoznati potencijalne klijente, prostor gde dobijate šansu za upoznavanje poslovne zajednice sa kojom ćete u budućnosti ostvariti svoje poslovne ciljeve ili vam samo treba prostor na proputovanju kroz Beograd.
Svim korisnicima dostupna je čajna kuhinja, filtrirana topla/hladana voda i sto za stoni tenis.

Prosto-R HUB je socijalno predezeće koje je osnovalo udruženje Čika Boca. Udruženje je osnovano 2011. godine od strane roditelji dece lečene od raka, inicijalno kao grupa podrške roditeljima koji leče decu. Vremenom, kroz rad sa mladima lečenim od raka u detinjstvu, oformili smo grupi mladih aktivista koji u svom iskustvu imaju lečenje od raka i koji kao vršnjačka i panjačka grupa podrška pruža postterapijsku podršku deci i mladima nakon lečenja, kako psihološku tako i socijalnu. Za 6 godina kontinuiranog rad udruženja, realizovali smo 11programa podrška, kroz koje je prošlo oko 400 dece i mladih obolelih od raka.

Pošto u zdravstvenom sistemu Republike Srbije, tokom ni nakon leenja od raka, ne postoji nikakav program psiho-socijalne rehabilitacije ove ranjive grupe, mi smo razvijali inovativne načine podrška od Radio MladiCa, preko Programa Povratak u školu, Živih knjiga i Kampa "Mi možemo sve". I programi su nastajali spontano kroz prepoznavanje potreba i problema ovih mladih ljudi, pa imamo malu armiju aktivista, koja je motivisana da sve ono što su prošli i naučili zajedno sa nama, podele i dalje. Nekako su programi nastajali kao intervencija sa njima, zbog njih samih, a vremenom tako osnaženi su postali spremni da pomažu dalje. Vremenom su neki završavali fakultete, pa su počeli da traže posao i put ka osamostaljenju. Nije dovoljno što im je život postavio velike izazove, sada treba da se bore i za egzistenciju.

Iznajmljivanjem prostorija u Prosto-R HUBu, vi direktno pomažete rad udruženja Čika Boca čija je osnovna misija pružanje podrška deci mladima obolelim od raka u procesu psihosocijalne rehabilitacije.