Menadžment Centar Beograd

Nekategorisan prostor

Naša vizija je da budemo Controlling Competence Centar u Srbiji. Ili, još jednostavnije “Broj 1 u controllingu Srbije”. Volimo controlling, imamo strast i volimo da se šalimo.

Naše vrednosti su:

Mali Div
Mi smo mala kompanija koja radi sa velikim divovima (NIS, Telekom Srbija,Telenor, Carlsberg itd.). Mi ne želimo da porastemo i da postanemo “velika konsultantska korporacija”. Mi želimo da budemo mala, brza, porodična kompanija. Negujemo porodičnu atmosferu, znamo svačije ime u kompaniji.

Strast
Sve što radimo dolazi iz strasti. Volimo svoj posao i sa strašću pristupamo svakom izazovu. Sanjamo na veliko i ne zadovoljavamo se prosečnim. Fokusirani smo na rezultat koji dajemo klijentu.

Humor
Mi smo optmisti i pozitivci. Prizemni smo i skromni. Volimo da se šalimo i da humorom zarazimo naše klijente. Mi smo profesionalci, ali sa osmehom na licu.

Klijent na mestu broj 1
Kod nas je Klijent uvek na mestu broj 1. Ovo nije otrcana fraza, već naša istinska filozofija. Često to znači da imamo prekovremeni rad, besane noći, rad preko vikenda. Sa druge strane, i mi biramo Klijente. Mi radimo sa Klijentima koji nas gledaju kao partnere.

Fokus
Naš fokus je controlling. Controlling je nemačka filozofija ostvarivanja ciljeva. Mi nismo konsultanti “opšte prakse”, već smo fah idioti u onome što najbolje znamo – controlling.

Guča i Exit
Ponosni smo što dolazimo iz Srbije. Volimo svoju zemlju i želimo da je razvijemo. Sa druge strane, volimo i Zapad. Kopiramo najbolja iskustva nemačke filozofije i prenosimo u Srbiju. Naša filozofija je “Seljaci iz Srbije & gospoda iz Beča”.

Kontaktirajte nas

telefon: +381 11 30 47 126

Websajt: mcb.rs

email: office@mcb.rs