Hotel Zlatnik

Hotel

Na samo 12 km od aerodroma Nikola Tesla, 10 minuta vožnje od centra grada, u blizini poslovne zone, smešten je hotel Zlatnik, spoj tradicije i luksuza.
U srcu Zemuna nudimo vam 36 individualno dizajniranih soba u kojima možete osetiti miris doma i provesti nezaboravne trenutke.

U opuštajućoj atmosferi restorana, naši šefovi će se pobrinuti da uživate u selekciji delikatesa domaće kuhinje i prisustvujete jednom nacionalnom gastronomskom iskustvu.

Visokokvalitetno opremljena konferencijska sala, sklonjena od očiju javnosti, pogodna je za organizaciju svih vrsta proslava, korporativnih skupova i poslovnih ručkova, dok jedinstvena sala za venčanja mami uzdahe luksuznim i nesvakidašnjim dekorom i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Besprekorno mesto za poslovne događaje koje bi ostavilo utisak na Vaše kolege i poslovne partnere jeste konferencijska sala našeg Event centra Zlatnik. Kapaciteta do 270 ljudi, idealna je za organizovanje seminara, konferencija, izložbi, prezentacija, poslovnih ručkova i venčanja. Savremeno opremljen radni prostor, sa svom potrebnom audio i video opremom kao što su projektor, električno platno 4mx2m, ozvučenje, wifi, obezbeđuje uslove za održavanje bilo kog poslovnog događaja. Prostor je dodatno obogaćen priključcima za vodu, sistemima tehničke zaštite i nadzora, a luksuzni dizajn i kristalni lusteri prave poseban ugođaj.

Dovedite svoj tim u udobno poslovno okruženje koje će Vam omogućiti donošenje svežih poslovnih ideja.