Hotel Tre Canne

Hotel

U srcu Budve, na par koraka od predivne peščane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno.

Predivan pogled iz svih naših prostranih i modernih apartmana, panoramskog SPA centra na 15. spratu i restorana na krovu hotela, garantuju nezaboravan odmor tokom cele godine.

Kao simbol moderne arhitekture i glavni orijentir i obeležje Budve, prvi susret sa Tre Canne ostavlja poseban utisak na posmatrača. Impozantan utisak ostavlja samo pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi - jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri predivne staklene kule.

Tre Canne su rasprostranjene na više od 37.000m2 površine i dominiraju gradom sa svoje tri kule - petnaestospratnicom Sky View i osmospratnicama Crystal i Pearl, u sklopu kojih se nalaze 252 savremeno opremljena apartmana, uključujući i luksuzne penthouse apartmane na poslednjem spratu Sky View kule.

Ekskluzivna lokacija u srcu Budve, na par koraka od predivne pješčane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno.

Tre Canne nude superioran nivo udobnosti, pa kao gost možete uživati i relaksirati se u našem Sky view wellness & spa centru koji nudi brojne tretmane za oporavak posle napornog dana ili ćete samo uživati plivajući u bazenu uz pogled na Budvanski zaliv. Potom možete provesti ugodnu večer u a la carte restoranu Hedone, uz vrhunska vina i brojna jela domaće i internacionalne kuhinje.

Ukoliko želite organizovati konferenciju, seminar ili poslovni sastanak, na raspolaganju Vam je naša savremeno opremljena kongresna sala sa svim potrebnim audio-vizuelnim uređajima.

Posebna pogodnost za sve naše goste i vlasnike apartmana je parking na podzemnim etažama Tre Canne, kapaciteta sa 250 mesta, tako da se ne moraju brinuti o svojim vozilima dok borave u našem objektu, bilo da koriste usluge javnog ili privatnog parkinga.

Naše ljubazno osoblje sa parkinga može i ponuditi uslugu pranja i čišćenja vozila, dok Vi uživate u drugim sadržajima koje vam kompleks Tre Canne nudi.

Samo je jedna adresa u Budvi za potpuno uživanje, a to je Tre Canne.

Dobrodošli!