Hotel Srbija Garden

Hotel

Hotel Srbija Garden kapaciteta 39 standardnih, superior i deluxe soba (85 ležaja) je otvoren u februaru 2012 godine. Sobe su opremljene u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima.

Hotel se nalazi u Brankovoj ulici, u strogom centru grada. Na pešačkoj udaljenosti je od svih turističkih znamenitosti (Knez Mihailove ulice, Kalemegdana, boemske četvrti Skadarlije, epicentra noćnog života Savamale, reka Save i Dunava, TC Ušća), što ga čini idealnom bazom za city brek ture. Blizina velikog broja poslovnih centara, odlična povezanost sa aerodromom i sajmomga svrstava u primaran izbor i velikog broja poslovnih korisnika.

U sastavu hotela se nalazi konferencijska sala, namenjena za organizaciju poslovnih sastanaka, edukacija i seminara. U prizemlju hotela je novootvoreni restoran - BG Burger Pasta Bar, već sada prepoznatljiv kao omiljeno mesto za opuštanje nakon napornog dana.

Hotel Srbija Garden poseduje i parking obezbeđen video nadzorom. Svojim gostima nudimo mogućnost iznajmljivanja bicikala i organizaciju svih vrsta transfera po izuzetno povoljnim uslovima.

Ljubazno i profesionalno osoblje, visok standard usluge i povoljne cene su razlog što je Hotel Srbija Garden pravi izbor za Vaš boravak u Beogradu.