Hotel Slatina

Hotel

Napravili smo mesto koje uvek treba da vas asocira na odmor i uživanje, skrovito onoliko koliko ga vi takvim učinite, a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite. Hotel pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama. Osmislili smo mesto koje predstavlja spoj modernog dizajna i vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno. Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu SLATINA su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu. Ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Hotel SLATINA je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik SLATINA znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu slatina je izvor zadovoljstva.

Koncept hotela SLATINA je da objedini vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi, fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel SLATINA poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to: 12 Superior dvokrevetnih soba, 6 Standardih dvokrevetnih soba, 3 Lux sobe sa đakuzijem, 3 Apartmana.

Optimalni kapacitet ležajeva je za 60-70 osoba.

Hotel Slatina svojom lokacijom pruža utisak da je blizu svega što gosti žele da vide i posete i ujedno dovoljno daleko od buke koju žele da izbegnu.

Restoran kapaciteta do 100 mesta, donosi bogatsvo ukusa hrane od domaćih sastojaka. Svojim dizajnom svakom svečanom dogadjaju daće sofisticirani
izgled.

Za sve tipove poslovnh sastanaka,na raspolaganju je konferencijska sala opremljena vrhunskom tehnologijom (tv, flip chart, ozvučenje, projector, Wi Fi).
Kapacitet sale u bioskopskoj postavci adekvatan je za 60 učesnika, uz mogućnost proširenja do 100 mesta.

Nakon radnog dana u umirujućem prostoru wellness centra korisnicima su na raspolaganju slana soba, tepidarijumi, Kneipp klupa, đakuzi za više osoba,
tuševi,sauna i infra red sauna , parno kupatilo, zatvoreni bazen sa slanom vodom i veliki izbor masaža i tretmana.

Hotel SLATINA je dobro povezan sa svim delovima Banje. Ekskluzivna lokacija hotela omogućava zadovoljavanje različitih potreba gostiju.