Hotel Putnik Novi Sad

Hotel

Hotel ''PUTNIK'' je moderan gradski hotel sa dugom tradicijom i izvanrednom lokacijom u Novom Sadu. Jednim svojim delom nalazi se u Tanurdžićevoj palati koja spada među najprepoznatljivije objekte u gradu.

Hotel nije menjao svoju funkciju od izgradnje, ali je svoj izgled i sadržaje prilagođavao potrebama savremenih posetilaca. Kompletno i kvalitetno je obnovljen 2010. godine.

Hotel ''PUTNIK'' je deo akcionarskog društva PUTNIK AD.

Svojom udobnošću, toplinom kolorita i ljubaznošću osoblja zadovoljava zahteve poslovnih gostiju i savremenih turista. Pored mogućnosti pansionske ishrane, Gostima su na raspolaganju i “a la carte” jela nacionalne i internacionalne kuhinje. Restoran Hotela Putnik predstavlja idealan prostor za organizaciju proslava, poslovnih ručkova, koktela i sličnih događaja.

Moderna kongresna sala sa najsavremenijom opremom za prezentacije, svojim multifunkcionalnim oblikom i kapacitetom do 100 mesta predstavlja idealno mesto za uspešno održavanje konferencija, stručnih seminara, poslovnih sastanaka i prezentacija. Pored kongresne sale, Hotel Putnik poseduje i Press salu kapaciteta do 70 mesta pogodnu za organizaciju manjih skupova.

Telefon: +381 21 661 55 55

Internet stranica: putnikns.rs

E-mail: info@hotelputnik.rs