Hotel Palisad

Hotel

Hotel Palisad zahvaljujući skoro pet decenija dugoj tradiciji, bogatstvu svoje ponude i kvalitetnoj usluzi, važi za pionira kongresnog turizma na ovoj planini. Uz svoj novi koncept, hotel je zadržao prepoznatljiv šarm i opravdao lidersku poziciju.

Hotel Palisad poseduje 180 dvokrevetnih soba, od kojih je 48 lux soba sa terasom koje imaju pogled na zlatiborsko skijalište Tornik, 56 superior soba i 76 standard soba. Kako bi se gostima koji odsedaju u hotelu Palisad obezbedio maksimalan komfor, ail i uživanje u harmoniji i interakciji sa prirodom sobe su rađene u posebnom eko-dizajnu. Na raspolaganje gostima hotel Palisad može staviti i 15 komfornih apartmana.

Hotel nudi i dva funkcionalno odvojena kongresna centra koja su u potpunosti opremljena da zadovolje potrebe modernih poslovnih skupova.
Kongresni centar Palisad zauzima površinu od 735 m2 i čine ga jedna velika i pet manjih kongresnih sala. Kapacitet kongresnih sala zavisi od potrebe organizatora događaja, tako da u zavisnosti od postavke može imati od 50 do 350 mesta.

Sala koja se nalazi na prvom spratu kongresnog centra, pored svoje osnovne namene (održavanje seminara, konferencija i drugih vrsta događaja) se može koristiti i kao banket sala, ali i kao izložbeni prostor.

Na prvom spratu kongresnog centra Palisad nalaze se sala 1 i sala 2 koje se zahvaljujući pregradnim zidovima mogu spojiti u jednu salu većeg kapaciteta. Na drugom spratu Kongresnog centra Palisad nalaze se još tri sale - sala 3, 4 i 5. Sale 3 i 4 imaju isti kapacitet - 50 mesta, dok sala 5 može da ugosti događaje do 100 učesnika. Kongresna sala hotela Palisad, koja je ujedno i sala sa najvećim kapacitetom (300 mesta) nalazi se na poslednjem spratu.

Kongresni centar Srbija se nalazi nedaleko od hotela Palisad i predstavlja zasebnu celinu čija je površina 450 m2. Kongresni centar Srbija je renoviran u oktobru 2013. godine i raspolaže salom čiji kapacitet iznosi oko 700 sedećih mesta. Takođe, orgnizatorima događaja u sklopu kongresnog centra Srbija je i restoran kapaciteta 200 mesta koji predstavlja idealan prostor za organizovanje poslovnih ručkova, ali i svečanih koktela.