Hotel Norcev Fruška gora

Hotel

Norcev se nalazi na Fruškoj gori, na nadmorskoj visini od 506m, udaljen 20km od Novog Sada, 4km od raskrsnice na Iriškom Vencu, 65km od Beograda. Hotel raspolaže sa 39 soba, 4 apartmana, kao i jednim predsedničkim apartmanom.

Hotel “Norcev” će svojim šarmom osvojiti svakog gosta koji želi prijatan odmor na planini. Za Vas ćemo osmisliti romantičan vikend za dvoje, porodični odmor, pronaći najlepše sadržaje za aktivan sportski odmor, organizovati poslovne skupove, seminare, kongrese ili posebna događanja. U našem Spa centru ćete se opustiti, a zatim prepustiti uživanju u kulinarskim specijalitetima, koje će za Vas pripremiti vrhunski kuvari. Raspolažemo sa 108 smeštajnih jednica raspoređenih u 39 soba i 5 apartmana, restoranom od 150 mesta, restoranskom terasom od 100 mesta. Kod nas možete doći kako bi realizovali svoj poslovni skup, konferenciju, jer sa ponosom ističemo da smo kontinuirano visoko kotirani u oblasti kongresnog turizma.

Boravak u hotelu “Norcev”, bilo da je u pitanju odmor ili poslovno putovanje je kao povratak kući. Naša tradicija gostoprimstva traje 10-ak godina i zajedno sa lepotama Fruške gore, naše ime i stil poslovanja postali su prepoznatljivi.

Veliki broj naših gostiju su prijatelji koji se vraćaju iz godine u godinu.

Telefon: +381 21 480 02 22

Internet stranica: norcev.rs

E-mail: office@norcev.rs