Hotel Nevski

Hotel

Sa posebnom pažnjom postavili smo prioritete i odredili ciljeve čime želimo osigurati posebno mesto u svetu hotelijerstva. Stoga, naše profesionalno i ljubazno osoblje učiniće sve da vaš boravak u Beogradu učini izuzetno prijatnim.

Hotel Nevski se nalazi u srcu grada, na mestu gde se može osetiti pravi iskonski duh Beograda, nedaleko od čuvene Boemske četvrti, Skadarlije. Hotel raspolaže kapacitetom od 40 smeštajnih jedinica, od čega su 30 apartmani. Ono po čemu je hotel Nevski jedinstven jesu izuzetno komforne sobe i apartmani čija kvadratura od 50 do 70 kvadratnih metara svakom gostu obezbeđuje izuzetan užitak i prijatan boravak. Svaka soba je uređena i koncipirana na poseban, originalan način i pruža prisnu, porodičnu atmosferu. Prostrane sobe i najpristupačnije cene u kombinaciji sa vrhunskom uslugom u izuzetno prijatnom okruženju, nude gostima i posetiocima, jedinstveno iskustvo.

Sve sobe su opremljene u skladu sa savremenim svetskim standardima i poseduju: bežičnu internet konekciju, LCD TV, klima uređaj sa individualnim podešavanjima, mini kuhinju i mini bar, sef, uključujući i dodatne sadržaje na zahtev gosta.

Doručak se služi u restoranu hotela, i uključen je u cenu smeštaja. U sklopu hotela nalazi se bar otvoren 24 sata, savršeno mesto za opuštanje nakon napornog dana. Restoranska sala je multifunkcionalna i pogodna za sve vrste seminara, konfernecija ili proslava. Vozila gostiju hotela bezbedna su u podzemnoj garaži koja je obezbeđena video nadzorom.