Hotel Heritage

Hotel

Potpuno novi poslovni hotel u užem gradskom jezgru - Hotel HERITAGE. Otvoren u septembru 2015. godine, hotel poseduje 40 soba i apartmana. Nalazi se u ulici Mije Kovačevića 7a (nastavak Ruzveltove ulice), jednoj od najvećih Beogradskih ulica, i odlično je povezan sa svim delovima grada, kao i sa magistralnim putevima koji vode ka Pančevu i Zrenjaninu.

U neposrednoj blizini nalaze se sportska hala Pionir, Gradska skupština, Botanička bašta, Vukov spomenik, boemska četvrt Skadarlija. Na svega par koraka su razne prodavnice, menjačnice, restoran, benzinska stanica, apoteka, banka i šoping centar.

Hotel je okružen parkom i zelenilom a gradjen je i opremljen po najvišim svetskim standardima. Brzi Wi-Fi internet bez dodatne naplate dostupan je svim gostima hotela. U prizemlju hotela nalazi se lounge bar sa zastakljenom baštom i otvorenom terasom okruženom zelenilom kao i A la carte restoran.

U sklopu hotela je garaža za automobile koja se dodatno naplaćuje, dok se ispred hotela nalazi besplatan otvoreni parking sa određenim brojem parking mesta. Na samo 20m udaljenosti, nalazi se gradski parking bez zonske naplate parkiranja. Recepcija radi 24 časa dnevno.