Hotel Galleria Subotica

Hotel

Internacionalni kongresni hotel Galleria sa 4 zvezdice nalazi se u srcu Subotice u okviru hotelsko-kongresnog i poslovnog centra Galleria.

Ovaj objekat od 29.000 m2 predstavlja jednu od najlepših i najmodernijih zgrada u Srbiji koja pored samog hotela obuhvata poslovni i wellness centar, a koncipiran je tako da savremenom poslovnom čoveku pruži sve na jednom mestu.

U sastavu hotela Galleria nalazi se 78 dvokrevetnih soba, 2 sobe koje su prilagođene osobama sa invaliditetom, 7 apartmana i 3 rezidencijalna apartmana.

Hotel Galleria nalazi se u kategoriji kongresnih hotela. Hotel predstavlja idealnu opciju za organizovanje raznih vrsta događaja, bilo da su u pitanju poslovni skupovi sa manjim brojem učesnika (sastanci, inicijative), ili se pak radi o organizovanju događaja koji će privući veći broj učesnika (konferencije, kongresi, simpozijumi). Shodno tome, hotel se pozicionirao kao jedan od prvih izbora za organizovanje događaja na mapi MICE turizma regiona.

Ono po čemu se Hotel Galleria izdvaja od drugih hotela je centralni Atrijum koji spaja poslovni i hotelski deo u jednu celinu. Atrijum zauzima površinu od 1.300 m2 i visinom 25 m i kao takav pogodan je za organizovanje događaja i dešavanja različitog tipa.