Hotel Club A Kopaonik

Hotel

Hotel sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, smešten je na samo nekoliko metara od samog turističkog centra Kopaonika, na 1.750 m/nv.

Do hotela CLUB A se lako može stići kolima ili javnim prevozom, obzirom da se autobuska stanica nalazi samo 50m od hotela. U restoranu hotela Club A možete probati autentičnu nacionalnu kuhinju. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika. Šef kuhinje je na raspolaganju ukoliko imate specijalne zahteve u vezi sa ishranom ili Vam treba pomoć oko kreiranja jelovnika za grupe.

Gostima su na raspolaganju sobe i apartmani (sobe su komforno uređene, sa televizorima sa satelitskim programom, mini bar), restoran, taverna, piano bar, mala konferencijska dvorana (kapacitet do 60 mesta), zatvoreni bazen, jakuzzi, sauna, frizerski salon, salon za masažu, besplatan wireless internet, buffet restoran, a la carte restoran, aperitiv bar, kao i opremljena igraonica za decu, parking i skijašnica. Doručak i večera (polupansion) se serviraju na bazi samoposluživanja.

Telefon: +381 36 240 201

Internet stranica: cluba.rs

E-mail: info@cluba.rs