Hotel Breza Vrnjačka Banja

Hotel

Hotel BREZA je jedan od najatraktivnijih hotelsko-ugostiteljskih objekata u Srbiji. Nalazi se u našoj najvećoj i najpopularnijoj banji, kraljici srpskog turizma, tradicionalno najprivlačnijem turističkom centru za odmor i rekreaciju, Vrnjačkoj Banji.

Projektovan po najvišim standardima modernog hotelijerstva, hotel je za 38 godina postojanja ugostio više od 617.000 gostiju koji su ostvarili 2.885.000 noćenja.

BREZA je najtraženiji i najpopularniji banjski objekat - u proleće u mirisu lipa uživaju učesnici mnogobrojnih skupova: kongresa, simpozijuma, radničko sportskih igara, u vrele letnje dane je idealno mesto za porodične godišnje odmore obogaćene raznovrsnim kulturno-zabavnim programima, topli jesenji dani privlače učesnike novih kongresa, festivala, seminara i sportskih susreta, Novogodišnji termini su uvek ranije prodati, a u vreme zimskog raspusta žičara na obližnjem Goču je spremna za nove goste i mnogobrojnu decu.

Rešenjem Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja hotel je kategorisan sa tri zvezdice.

U toku godine u hotelu se organizuju brojni i raznovrsni skupovi (godišnje oko 200 skupova) - simpozijumi, kongresi, seminari, sportski susreti, stručna predavanja, slikarske kolonije i druge vrste grupnih poseta. Učesnicima ovih skupova su na raspolaganju višenamenske sale (od 50 do 300 mesta) - banket sala, mala sala, dnevna sala i glass sala. Hotel raspolaže sa kompletnom tehničkom opremom za održavanje svih skupova (video bim, laptop i ozvučenje). BREZA je najtraženiji objekat u Vrnjačkoj Banji u oblasti kongresnog turizma.

Hotel "Breza" je najtraženiji objekat u Vrnjačkoj Banji za ekskurzije srednjih i osnovnih škola. Maj i oktobar su najčešće unapred rasprodati. Dodatna usluga za ekskurzije je diskoteka (DJ, muzika i rasveta).

Na osnovu dugogodišnje uspešne realizacije nastave u prirodi za decu od I do IV razreda osnovne škole, hotel "Breza" nudi smeštaj u višekrevetnim sobama sa kupatilom i TV. Usluga je pansion sa užinom, a jelovnik je prilagođen uzrastu dece. Obezbeđujemo prostor za odvijanje nastave kao i prostor za zabavu. Fakultativno organizujemo i izlet do obližnjih zanimljivih kulturno-istorijskih spomenika.

U hotelu BREZA se uz raznovrsne specijalitete kuhinje, bogat izbor pića i dobru muziku, veoma uspešno organizuju razne proslave - doček Nove godine, svečane večere, proslave rođendana, krštenja, svadbe, proslave mature i poslovni ručkovi. Dobra organizacija posla i raznovrsna ponuda garantuju nezaboravan provod.

Zainteresovanim gostima se organizuju posete kulturno istorijskim spomenicima u okolini - manastir Ljubostinja, zadužbina kneginje Milice i kneza Lazara, manastir Žiča, zadužbina kralja Stefana Prvovenčanog ili manastir Studenica, majka svih srpskih crkava i zadužbina Stefana Nemanje. Takođe, u ponudi su izleti do planina Goč i čuvenog zimskog centra Kopaonik.