Hotel Aleksandar Vrnjačka Banja

Hotel

Hotel Aleksandar je vila sa početka 20. veka, sagrađena pod uticajem pariske neoklasicističke škole i kompletno očuvana kako bi i dalje prenosila duh jednostavnijih vremena. Nalazi se u podnožju takozvanog, Crkvenog brega u samom centru Vrnjačke banje. Najveći park u Vrnjačkoj banji sa zelenilom, stazom za džoging i parkom za decu nalazi se na 150m od hotela. Zarad komfora svih gostiju, vila je modernizovana, tako da sadrži lift, Wi-Fi internet, kao i parking za goste. U skladu sa politikom hotela sa 4 zvezdice, Aleksandar je u potpunosti opremljen i prilagođen svim vašim zahtevima i željama.

Dobro došli na mesto gde se prepliće naizgled nespojivo – Srbija i Francuska, tradicija i moderni stil života, briga o zdravlju i hedonizam. Dobro došli u hotel Aleksandar u Vrnjačkoj banji! Hotel Aleksandar nalazi se u samom centru Vrnjačke banje, okružen zelenilom sa jedne strane, dok se sa druge strane hotela izdiže niz šarmantnih vila, popularno zvani „francuski Monmartr“.

Jutra u hotelu će vam biti posebno draga – sobe gledaju na baštu i bazen sa jedne strane ili na tradicionalne okućnice i prozore vila građenih početkom 20. veka sa druge strane. Elementi pariske arhitekture će vam oduzeti dah i preseliti vas u drugu dimenziju, dok vas bogata istorija hotela i Vrnjačke banje pozdravlja sa fotografija i utkana je u svaki komad nameštaja. Hotel Aleksandar nije klasičan hotel – to je vila koja je lečila, oporavljala i ugostila brojne prijatelje, kolege i goste tokom svojih 100 godina postojanja.

O bogatoj prošlosti ovog hotela možete pročitati više u našem spomenaru, a upoznaćemo vas i sa modernim sadržajima hotela. Mirnoća i spokoj prožima svaki kutak hotela, pa odmor, oporavak i utočište od gradske vreve, možete pronaći u sobi, restoranu, bašti ili pored bazena. Ljubazno osoblje, izmamiće osmehe na vašim licima, jer je gost najvažniji i njemu se ugađa. Bilo da tražite nešto nesvakidašnje ili nešto tradicionalno, jedinstveni koncept hotela Aleksandar odgovaraće vam u svakom pogledu.