Holiday Inn Express Belgrade - City

Hotel

Perfektne lokacije – na samo 10 minuta šetnje od istrojiskog gradskog centra, sa blizinskim pristupom gradskom prevozu, možete lako posetiti sve lokalne atrakcije Beograda kao što su: beogradska tvrđava Kalemegdan, beomska četvrt Skadarlija i Hram Svetog Save. Ukoliko planirate kolima da dopujute u Beograd, auto možete ostaviti u našoj bezbednoj podzemnoj garaži.

Ovaj prelepi i moderni hotel sadrži 123 komforne i stilizovane spavaće sobe. Gosti hotela imaju pristup Wi-Fi konekciji u čitavom hotelu. Svaka soba ima klimu, LCD televizor sa stranim kanalima i Air Play-om, polsužavnik sa čajem i kafom, kao i personalni sef. Savršen za poslovna putovanja sa besplatnim Wi-Fi pristupom i švedskim stolom za doručak, hotel je, takođe, idealna opcija za porodične odmore sa sobama za dve do četiri osobe.

Holiday Inn Express Belgrade – City sadrži dve multifunkcionalne sale za sastanke sa prirodnim svetlom, ukupne površine od 97m2 sa kompletnom audio opremom. Naša sala za sastanke je predviđena za poslovne sastanke i događaje za 70 osoba. Uvek se možete osloniti da će naš tim pronaći najbolju opciju za Vaše sastanke.

U bilo kojem delu dana, možete uživati u piću ili zakusci u našem Ruzvelt baru. Iskoristite priliku i opustite se u udobnoj atmosferi centralnog Beograda.