Family Hotel Angella

Hotel

Kompleks MK Mountain Resort čine Grand Hotel & Spa, Family Hotel Angella i Apartments Konaci, a koji su kategorisani sa četiri zvezdice.
Family Hotel Angella je udaljen svega nekoliko koraka od ski staza, s obzirom da se nalazi u centru Kopaonika.

Hotel je nastao spajanjem konaka Ras i Zvečan čiji je enterijer bio u celosti preuređen. Bez obzira na potpuno preuređenje enterijera, hotel je zadržao autentičan spoljašnji izgled apartmanskog kompleksa Konaci – Sunčani vrhovi.

Hotel u svojoj ponudi objedinjuje hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za organizaciju najzahtevnijih manifestacija, team building-a, kongresa i seminara.

Planina Kopaonik je već godinama u vrhu pri izboru destinacija za organizovanje poslovnih skupova, a samo jedna od okolnosti koja tome doprinosi je hotelska ponuda na visokom nivou, kao što je ponuda hotela iz grupacije MK Mountain Resort.

Pored hotelske ponude na visokom nivou, dodatna prednost koja posebno izdvaja MK Mountain Resort je dostupnost i kompaknost svih sadržaja koji su potrebni kada se organizuje događaj ili za boravak gosta, s obzirom da ne postoji potreba da se odlazi iz resorta i samog centra Kopaonika.