Ernst & Young

Nekategorisan prostor

EY je globalni lider u revizorskim, poreskim i savetodavnim uslugama. Širom sveta imamo više od 190 hiljada zaposlenih koji dele i promovišu naše zajedničke vrednosti. Mi pravimo razliku tako što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal.

Naša kompanija globalno promoviše i sprovodi kontinuirano usavršavanje i obuku za svoje zaposlene, kako eksternog tako i internog tipa. U ovo spada i sticanje prestižnih profesionalnih kvalifikacija kao što je na primer ACCA. Što se tiče beneficija i uslova rada u Srbiji, trudimo se da zaposlenima svake godine ponudimo nešto novo i u tome se, između ostalog, oslanjamo i na njihove utiske i mišljenja.

EY je osnovan spajanjem na globalnom nivou, firmi Arthur Young i Ernst & Whinney, u to vreme dve najveće firme za reviziju i poslovno savetovanje. Danas, širom sveta, u preko 700 kancelarija koje se nalaze u 140 zemalja sveta, naših više od 190 hiljada zaposlenih pružaju usluge najvećim svetskim firmama koje posluju u različitim sektorima - od bankarsko-finansijskog sektora, preko proizvodnje u najširem smislu reči, do saobraćaja, trgovine, tehnologije i energetike.

EY u Srbiji posluje od 1997. godine. Počeli smo sa svega nekoliko ljudi, a danas imamo više od 170 zaposlenih stručnjaka među kojima su i četiri partnera. Kakva je njihova kadrovska politika, otkriva Rukovodilac odeljenja ljudskih resursa Sonja Jovanović.