Dom učenika srednjih škola ''Milutin Milanković''

Nekategorisan prostor

Dom učenika srednjih škola ''Milutin Milanković'' nalazi se u užem centru Beograda u neposrednoj blizini sportske hale „Aleksandar Nikolić“ (Hala „Pionir“). Centar grada-pešačka zona, boemska četvrt kao i stari grad Beograda nalaze se na par minuta gradskim prevozom.Dom je udaljen 20 km od Aerodroma „Nikola Tesla“.

Dom poseduje :
- multifunkcionalnu salu sa bioskopskim platnom i pratećom opremom (projktor, interaktivna tabla). Ukupan kapacitet je do 120 sedećih mesta.
- muzički klub sa ozvučenjem
- čitaonicu do 50 mesta
- Internet klub sa 8 računara novije generacije

Smeštaj u Domu baziran je na višekrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom i toaletom. Svaka soba ima besplatan bežični internet i kablovsku televiziju. Ukupan kapacitet Doma je 307 ležajeva.

U Domu se nalazi i prostran i moderno opremljen restoran. Jelo se sprovodi po principu samoposluživanja, Kapacitet je 80 mesta. Restoran opslužuje kuhinja opremljena po HACCAP standardu.

Dom raspolaže sa sportskim terenima za košarku, fudbal, rukomet kao i teretanu na otvorenom. Objekat je arhitektonski prilagodjen pristupu osoba sa invaliditetom, poseduje platformu za invalide kao i namenski lift za ulazak u multifunkcionalnu salu i klub.

Ostale usluge: Letnja bašta sa letnjikovcem, kafić, usluga pranje veša, besplatan bezični internet u celom objektu.

Obezbeđen besplatni parkig za goste Doma.

Objekti doma obezbeđeni su najsavremenijim video nadzorom i imaju fizičko obezbeđenje 24h.

Kontaktirajte nas

telefon: +381 11 20 70 090

Websajt: pttdom.edu.rs

email: office@pttdom.edu.rs