Crystal Villa Kalemegdan

Hotel

Crystal Villa Kalemegdan se nalazi u srcu Beograda, na samo par minuta od poznatih gradskih atrakcija, u jednoj od najprestižnijih ulica na Dorćolu, Strahinjića Bana, prepunoj restorana i prodavnica. Sa svojim udobnim i individualno dekorisanim sobama, Villa pruža mir i komfor. Hotel je u potpunosti opremljen tako da zadovoljava i poslovne i turističke potrebe svakog gosta.

Crystal Villa Kalemegdan ima u ponudi 6 soba, dizajniranih u rustičnom stilu 19. veka, opremljenih digitalnim satelitskim programom, telefonom sa direktnom linijom, besplatnim Wi-Fi pristupom, mini barom, kuhinjskim setom za pripremu kafe i čaja, ličnim sefom, kompletnim sredstvima za ličnu higijenu, fenom za kosu i klima uređajem sa individualnim podešavanjem.

Villa takođe nudi Room service, hemijsko pranje i peglanje veša, Concierge service, kao i privatan parking. Moguće je i organizovanje transfera sa aerodroma do hotela.

Villa pripada Pet Friendly hotelima.

U blizini hotela, u Boemskoj četvrti poznatoj kao Skadalija, možete uživati u tradicionalnom duhu srpske kulture. Ovo je pešačka zona sa najboljim restoranima srpske tradicionalne kuhinje, srpskom muzikom, galerijama, prodavnicama antikviteta i suvenira.