Crowne Plaza Beograd

Hotel

Crowne Plaza Beograd se nalazi na idealnoj lokaciji, u poslovnoj zoni Novog Beograda. Hotel je smešten u blizini dva šoping centra, Delta City i TC Ušče, na samo 13km od Aerodroma Nikole Tesle i na samo 5 minuta vožnje od centra grada.

U sastavu hotela se nalazi 416 soba za goste, sale za sastanke i apartmani dizajnirani da pruže apsolutni komfort, najviši nivo usluge i besplatan Wi-Fi u čitavom hotelu. Hotel Crowne Plaza je idealno mesto za posetioce konvencija, s obzirom da je direktno povezan sa Sava Centrom, najvećim prostorom za konvencije u Beogradu.

Kombank Arena, najveći prostor za događaje i sporstka dešavanja, je na samo par koraka udaljenosti od hotela. Sa 12 funkcionalnih prostorija za sastanke, površine 1300m2, hotel poseduje najveći kapacitet za održavanje događaja u Srbiji za važna korporativna okupljanja i društvena dešavanja. U dva restorana, kafićima i barovima, šefovi kuhinja će za Vas spremiti izvrsne specijalitete internacionalne i domaće kuhinje koji će Vam pružiti nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Takođe, možete vežbati u teretani, uživani u najvećem zatvorenom bazenu u gradu i uživati u stimulativnim tretmanima u Spa zoni.