Consulteer d.o.o.

Konferencijski centar

Consulteer doo Zrenjanin se nalazi u samom centru grada, u ulici Vojvode Petra Bojovića 5. Na dugom spratu zgrade se nalaze kancelarije firme u kojima se odvija najveći deo redovnog poslovanja firme.

U prizemlju je prostor od oko 150m2 koji bismo dali na raspolaganje bez naknade organizacijama koje žele da organizuju različite skupove, radionice, meetup-e, obuke, predavanja, konferencije…. Prostor je opremljen platnom i projektorom, nameštajem, flip chart tablama… U prizemlju je i bar za služenje pića. Uz to na raspolaganju su i dve potpuno opremljene konferencijske sale. Poželjno je da se događaji odvijaju nakon radnog vremena, radnim danom posle 17h i vikendom, mada je moguć i dogovor. Parking se nalazi na 50m od zgrade, pa je pogodan i za goste iz daljih mesta.

Consulteer je firma koja se bavi računarskim programiranjem i postoji od 2014. godine. Trenutno zapošljava preko 30 ljudi.

Osnovna ideja izdavanja prostora bez naknade je da privučemo organizatore da drže interesantne skupove u našem gradu i tako sugrađanima damo priliku da svom gradu imaju vrhunske predavače.