City Code Hotel

Hotel

City Code sastoji se od 5 luksuzno opremljena apartmana viskog standarda i kvaliteta. Apartmani se nalazi u samom centru Beograda, u pešačkoj zoni Knez Mihailove ulice i Trga Republike sa mnoštvom kafića, restorana i prodavnica. U krugu od 250m se nalaze i čuvena Kalemgdanska tvrđava, Ulica Strahinjića Bana (poznata i kao Silikonska dolina), kao i stara, boemska četvrt, Skadarlija.

Njegova lokacija omogućiće vam da na najbolji način realizujete sve svoje potrebe, bilo da su oni poslovne ili turističke prirode.

Ljubaznost i gostoljubivost našeg osoblja će vam omogućiti da se osećate kao kod kuće. Oni će se truditi da upotpune vaš boravak ovde, tako što će odgovoriti na sva vaša pitanja, aspiracije i zahteve.

Apartmani su nastali kao rezultat dugogodišnjeg poslovanja ostalih City Code ugostiteljskih objekata koji postoje na još tri lokacije u Beogradu. Dva se nalaze u ulici Cara Dušana u mirnom delu Zemuna, a treći u Dobračinoj ulici, takođe u centru Beograda. Poverenje koje nam ukazujete probudilo je u nama potrebu da vam uzvratimo sa još više pažnje, obzira i posvećenosti, tako da iznova poželite da budete naši gosti.