Belgrade City Hotel

Hotel

Belgrade City Hotel vam nudi pristupačnu udobnost u samom centru grada. Naš hotel je popularan izbor i za goste koji prvi put dolaze u Beograd, kao i za njegove stalne posetioce. Belgrade Citi Hotel ima divan položaj nasuprot Glavne Železničke Stanice, a u susedstvu je atraktivnih klubova i rečnih splavova, nadaleko poznatog Beogradskog noćnog života. Glavne atrakcije razgledanja Beograda su na maloj pešačkoj udaljenosti.

Hotel raspolaže sa 84 sobe, potpuno opremljene modernim sadržajima, koje odišu toplom i ugodnom atmosferom. Doručak je uključen u cenu kada rezervišete sobu u Belgrade City Hotelu . Svakog jutra , možete započeti dan kvalitetnim doručkom (švedski sto) sa selekcijom toplih i hladnih jela, serviranih sa kafom, čajem i svežim sokovima.

Hotel se nalazi u samom centru Beograda, što je odlična polazna tačka za sve vrste obilazaka, kupovinu, izlaske, kao i poslovne sastanke. Najpoznatije atrakcije su u neposrednoj blizini hotela. Dostupnost javnog prevoza, (veliki broj linija javnog saobraćaja ima stanice ispred samog hotela) čini sve delove Beograda izuzetno pristupačnim.

Topla dobrodošlica vas čeka u ovom hotelu, prepoznatljivom po svojoj gostoljubivosti. Svaki član našeg tima je profesionalan, entuzijasta i pre svega spreman da pomogne i da pruži sve informacije koje vam mogu trebati. Tokom boravka, nemojte se ustručavati da tražite preporuke našeg osoblja za najbolje restorane, šoping regije, znamenitosti ili jednostavno za pravac.