Azzaro Red Club

Prostor za događaje

AZZARO je jedinstveni sistem od pet upečatljivih restorana savremenog dizajna koji pružaju veličanstvenu podršku za organizaciju raznovrsnih proslava.

Višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja, izuzetna usluga i vrhunski gastronomski zalogaji, garantuju našim klijentima nezaboravne trenutke u klubovima JEZERO, WHITE, RED, BLACK i GREEN.

Ukoliko su Vam potrebni otmeni restorani za svadbe u Beogradu, sala za venčanje, luksuzni prostor za korporativne proslave, za krštenje deteta, proslavu punoletsva i svaku drugu priliku, nalazite se na pravom mestu. Naši jedinstveni i moderni restorani na Novom Beogradu i Adi Ciganliji, će Vam pružiti posebnu ponudu i uživanje uz korektne cene. Sve što je potrebno za svadbu ili proslavu, naći ćete na jednom mestu: bend za svadbu, haljine, pozivnice, torte, cipele, aranžmane, dekoraciju, fotografa i drugo.

Azzaro RED klub je sinonim za venčanja iz snova. Ako vam je potrebno mesto da u krugu porodice i prijatelja obeležite vaš najvažniji dan u životu ili imate neki drugi povod za slavlje čiji kapacitet ne prevazilazi 200 sedećih mesta u zatvorenom prostoru, Azzaro RED klub je idealan za takvu vrstu okupljanja.

Mladenci imaju jedinstvenu priliku da posade drvo života, živi spomenik svoje ljubavi na obali Savskog jezera.

Vidimo se!

Kontaktirajte nas

telefon: +381 62 350 350

Websajt: azzaroclub.rs