Azzaro Red Club

Prostor za događaje

AZZARO je jedinstveni sistem od pet upečatljivih restorana savremenog dizajna koji pružaju veličanstvenu podršku za organizaciju raznovrsnih proslava.

Višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja, izuzetna usluga i vrhunski gastronomski zalogaji, garantuju našim klijentima nezaboravne trenutke u klubovima JEZERO, WHITE, RED, BLACK i GREEN.

Ukoliko su Vam potrebni otmeni restorani za svadbe u Beogradu, sala za venčanje, luksuzni prostor za korporativne proslave, za krštenje deteta, proslavu punoletsva i svaku drugu priliku, nalazite se na pravom mestu. Naši jedinstveni i moderni restorani na Novom Beogradu i Adi Ciganliji, će Vam pružiti posebnu ponudu i uživanje uz korektne cene. Sve što je potrebno za svadbu ili proslavu, naći ćete na jednom mestu: bend za svadbu, haljine, pozivnice, torte, cipele, aranžmane, dekoraciju, fotografa i drugo.

Azzaro RED klub je sinonim za venčanja iz snova. Ako vam je potrebno mesto da u krugu porodice i prijatelja obeležite vaš najvažniji dan u životu ili imate neki drugi povod za slavlje čiji kapacitet ne prevazilazi 200 sedećih mesta u zatvorenom prostoru, Azzaro RED klub je idealan za takvu vrstu okupljanja.

Mladenci imaju jedinstvenu priliku da posade drvo života, živi spomenik svoje ljubavi na obali Savskog jezera.

Vidimo se!