Admin Training Center d.o.o.

Nekategorisan prostor

Postanite IT Administrator kroz seriju praktičnih treninga uz vrhunske predavače i obuku na enterprise class hardware-u, koji je svetski standard u domenu ISP usluga i serverskih rešenja.

ATC računarska laboratorija je opremljena vrhunskim Fujitsu serverima i radnim stanicama, NetApp storage uređajima i Cisco Mrežnom opremom, a obuke se vrše na Windows Server 2012 i Linux Serverskim platformama.

Ovakvim pristupom edukaciji, kroz usmerenu obuku za rad u specifičnom okruženju, polaznici imaju jedinstvenu priliku da nauče ne samo metode rada sa određenim procedurama i programima, već i rešavanje simuliranih problema koji se najčešće javljaju sa određenom kombinacijom opreme i platforme. Obuka u ovakvim uslovima je u stvari priprema polaznika za budući posao gde posle praktičnog treninga može da obavlja sve poslove koje zvanje administratora određene platforme podrazumeva.

Polaznike Admin Training Centra obučavaju renomirani stručnjaci iz oblasti serverskih i mrežnih tehnologija, od kojih svaki ima više od 10 godina predavačkog i praktičnog iskustva.

Potražnja za mrežnim i sistem administratorima je u konstantnom porastu u poslednjih par godina informatičke revolucije. Po forbes listi najtraženijih poslova u 2013, u prvih 10 navedenih zanimanja su se našli i eksperti za mrežnu sigurnost, kao i mrežni i sistem administratori.

Microsoft kursevi su koncipirani tako da se polaznici pripreme za polaganje MCSA i MCSE ispita i obuče za korišćenje, administraciju i implementaciju Microsoft tehnologija.

Kursevi iz Linux okruženja su osmišljeni tako da polaznici mogu da ih pohađaju na onom nivou koji im je potreban i za koji imaju predznanje. U Admin Training Centru polaznike obučavaju aktivni L3 Linux Admini koji pored teoretskog – nastavnog rada, svakodnevno praktikuju administraciju, nadgledanje, dizajn, implementaciju i consulting.

Započnite svoju karijeru – U Admin Training Centru.