X konkurs „Cvet uspeha za ženu zmaja 2016“

Jezik: Serbian

Biznis i Ekonomija
Udruženje poslovnih žena Srbije raspisalo je 6. juna 2016. godine X konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“.Sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu se prijaviti za jednu od dve kategorije – „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i za jednu potkategoriju – „samozapošljavanje“.Uslovi konkursa za izbor najboljih srpskih preduzetnica su i dalje isti, odnosno, na konkurs se mogu prijaviti sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.Uputstvo:

Kandidatkinje su u obavezi da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).

U razmatranje će biti uzete samo potpuno popunjene prijave sa svom neophodnom pratećom dokumentacijom navedenom u Uputstvu i pristigle do datuma zatvaranja konkursa.Svoje prijаve sа prаtećom dokumentаcijom možete dostaviti:

Najkasnije do 15. jula 2016, na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs; subject: „Cvet uspehа”

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/6776 801 ili putem mejla: cvet@poslovnezene.org.rsSvečanost:

Imena nagrađenih kandidatkinja X izbora „Cvet uspeha za ženu zmaja“ biće saopštena na svečanosti dodele priznanja 27.oktobra 2016. godine u Teatru i Operi „Madlenianum“ u Zemunu.