X konkurs „Cvet uspeha za ženu zmaja 2016“

Jezik Serbian

Biznis i Ekonomija

Udruženje poslovnih žena Srbije raspisalo je 6. juna 2016. godine X konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“.

Sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu se prijaviti za jednu od dve kategorije – „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i za jednu potkategoriju – „samozapošljavanje“.

Uslovi konkursa za izbor najboljih srpskih preduzetnica su i dalje isti, odnosno, na konkurs se mogu prijaviti sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Uputstvo:
Kandidatkinje su u obavezi da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).
U razmatranje će biti uzete samo potpuno popunjene prijave sa svom neophodnom pratećom dokumentacijom navedenom u Uputstvu i pristigle do datuma zatvaranja konkursa.

Svoje prijаve sа prаtećom dokumentаcijom možete dostaviti:
Najkasnije do 15. jula 2016, na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs; subject: „Cvet uspehа”
Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/6776 801 ili putem mejla: cvet@poslovnezene.org.rs

Svečanost:
Imena nagrađenih kandidatkinja X izbora „Cvet uspeha za ženu zmaja“ biće saopštena na svečanosti dodele priznanja 27.oktobra 2016. godine u Teatru i Operi „Madlenianum“ u Zemunu.